1949

Een nieuw begin

Na de Tweede Wereldoorlog is Breskens zwaar getroffen. Er zijn veel slachtoffers gevallen waaronder Piet zijn vrouw. Piet verliest alles, behalve zijn moed. Zijn moed om na de wederopbouw opnieuw te beginnen in zijn nieuwe huis aan de Havenstraat.

1953

Het ultieme recept

Rond nieuwjaarsdag bestaat in de regio al heel lang de traditie om biscuits te bakken. Piet gaat op zoek naar het ultieme recept en krijgt de smaak al snel te pakken.

1957

Meteen verkocht

Uiteindelijk neemt Piet de biscuits op in zijn assortiment en de meeste Bressiaanders zijn meteen verkocht. De biscuits zijn niet aan te slepen en de hele familie moet meehelpen om ze te bakken en in te pakken. Alles met de hand vanuit huis in de Havenstraat.

1963

Van huis tot fabriek

In de loop van de jaren breidt de verkoop uit naar landen als België, Frankrijk en Duitsland. Het hele huis wordt opgeofferd en ook het laatste stukje tuin word gebruikt voor een nieuwe aanbouw. Er wordt een gigantische oven geplaatst, er komt een grote inpaklijn en de huiskamer wordt omgebouwd tot kantoor. Het huis wordt bekend als de "koekjesfabriek" van Breskens.

1970

Van vader naar zoon

Na een aantal succesvolle en drukke jaren gaat Piet in 1970 op zoek naar een nieuw huis voor hem en zijn gezin. Veel rust hebben ze in de Havenstraat immers niet meer met zo'n 35 werknemers over de vloer. Na de verhuizing draagt hij het bedrijf over aan zijn zoon Adrie.

1983

Van zoon naar kleinzoon

Adrie draagt het bedrijf in 1983 over aan zijn zoon Jean-Pierre en twee jaar later volgt ook Henk, een tweede zoon van Adrie. De broers hebben grootste plannen zoals opa Piet, maar omdat er in Breskens geen ruimte meer is, kiezen de broers voor een tweede vestiging in Aardenburg. Het assortiment breidt uit met een flink aantal nieuwe varianten.

2004

De tijd vooruit

In de loop van de jaren barsten de vestigingen in Breskens en Aardenburg compleet uit hun voegen. De broers besluiten een geheel nieuw hoofdkwartier met geïntegreerde productiefaciliteit te bouwen aan de rand van Aardenburg, in Eede. De voltooiing van het gebouw nadert en iedereen kijkt ontzettend uit naar de toekomst. Jaren later biedt Verduijn's nog steeds een bijzonder assortiment aan vele (internationale) klanten.